Skistar All säsongspass

Ett mycket fint erbjudande från Skistar till alla våra medlemmar att få förköpa säsongspass till mycket förmånligt pris för ungdomar, 40% rabatt.   Information går ut till alla medlemmar när det är dags att göra beställningar oftast före mitten på oktober. 

Förutom att det är en förmån för medlemmarna kan det även ge klubben en lägre kostnad för liftkort vid läger och tävling i SkiStars regi. Efter säsongens slut ersätter klubben åkare och tränare för de läger/tävlingar som de deltagit vid där klubben annars hade haft en kostnad.

Klubben har tagit fram ett dokument som du kan ha till din hjälp för att se hur stor del av kostnaden för säsongspasset som det finns en möjlighet att göra en avräkning för.  Du når dokumentet via denna länk:

Avräkningen för säsongspasset ska göras senast den 30 april innevarande säsong. Detta gör du genom att fylla i den särskilda utläggsblanketten för Skistar All säsongpass. I blanketten fyller du i vilka läger/tävlingar du önskar få ersättning för, bifogar kvitto för säsongspasset och lämnar in underlaget till kassören.

Så här beställer du säsongspasset:

1.     Gå till https://www.skistar.com

2.     Klicka på köp skipass

3.     Välj skidort, t.ex vemdalen

4.     Välj hur många kort som ska beställas och Klicka ”till åkaruppgifter”

5.     Fyll i data och ladda upp foto för åkarna

6.     Slutför betalningen och använd rabattkoden som du fått genom att ha fyllt i anmälningsformuläret som skickats ut via e-post från klubben.

Kampanjkoden läggs till när man kommer till kassabilden.